Acum citesti
TX Active-Bianchi, pregătită pentru a doua etapă de Cupă Mondială

Sportivii echipei TX Active-Bianchi sunt pregătiți pentru cea de-a doua etapă a Cupei Mondiale de Mountain Bike ce se va desfășura la Houffalize, în Belgia, în acest weekend. Managerul echipei, Massimo Ghirotto, îî va arunca în luptă pe Gerhard Kerschbaumer (U23), pe Stephane Tempier și Tony Longo (Elite).

Kerschbaumer va concura cu o bicicletă Bianchi Methanol 29SL, sâmbătă, începând cu ora 14, în cadrul cursei de cross-country. Italianul țintește o poziție fruntașă pe podiumul întrecerii din Belgia, după ce în etapa de debut a Cupei Mondiale din acest an s-a clasat pe locul secund, în spatele austriacului Alexander Gehbauer.

Tony Longo și Stephane Tempier vor căuta și ei să obțină un loc cât mai aproape de podium în cursa de duminică, cea de cross-country rezervată categoriei Elite. Ambii vor concura pe biciclete Bianchi Methanol SL2.

Între timp, Leonardo Paez își continuă recuperarea după fractura de claviculă suferită în Africa de Sud, cu ocazia primei etape a acestei întreceri. Momentan se antrenează pe șosea și este în așteptarea avizului medical pentru a se urca din nou pe mountain bike.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + one =