Acum citesti
Teherani E-bike: următorul nivel în design

Gusturile nu se discută, dar cei care agrează designul minimalist al bicicletelor cu siguranță vor fi atrași de noul Teherani. Este vorba despre o bicicletă electrică, echipată cu strictul necesar, care urmează a fi fabricată într-un număr limitat, de doar 200 de exemplare. Dintre acestea, 140 vor fi modele pentru bărbați, iar 60 pentru femei.

Deci te poți considera norocos dacă intri în posesia unui exemplar, deoarece nu doar numărul limitat disponibil ar putea fi impedimentul ci și prețul: 2.950 de euro va trebui să scoți din buzunar pentru a-l achiziționa și cu siguranță nu-ți va fi prea ușor s-o faci. Ce primești totuși pentru această sumă? O bicicletă urbană, echipată cu un motor electric amplasat frontal (în butuc) care generează o putere de 250 W.

Cel puțin bizară este amplasarea acumulatorilor, pe ghidonul din față. Nu putem știi cu siguranță cât de mult influențează feedback-ul oferit de direcție, însă poziționarea pare a fi incomodă. Autonomia acumulatorilor oferă susținere la pedalat pentru aproximativ 40 de kilometri.

Greutatea lui teherani este suprinzător de mică dacă ne gândim că este vorba de o bicicletă electrică ce conține un motor și acumulatori: 16.5 kg.

Alte detalii pe haditeherani-bikes.de.

via Hadi Teherani

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =