Acum citesti
Takara Kabuto 2011


Ți se încurcă limba în gură când vrei să-i pronunți numele? Nicio problemă, cu puțin exercițiu se rezolvă. Takara este un producător japonez cu o istorie de peste 40 de ani iar pentru 2011 pune la bătaie tot know-how-ul dobândit în decursul timpului pentru a lansa o bicicletă urbană, fixie.

Dacă nu te atrag în mod special culorile aprinse ale anvelopelor și a ghidonului, poate că prețul va fi mai grăitor: aproximativ 220$ costă noua bicicletă, cu cadru din oțel. Este dotată standard cu un butuc flip-flop, frâne de tip caliper și anvelope Kenda.


Jantele din aluminiu au fost perforate de 32 de ori pentru a menține greutatea roților cât mai scăzută. Pipa are o lungime de 100 mm, brațele angrenajului (din oțel) măsoară 170 mm iar Bottom Bracketul urmărește un concept mai vechi, cu bile și conuri.


Cu aceste dotări, greutatea totală a bicicletei nu reflectă tocmai un fixie. 13,4 kg echivalează cu greutatea unei biciclete de munte, însă pentru a te încuraja la final, îți aduc dinnou la cunoștiință faptul că această bicicletă care arată bine costă sub 200 de euro.


via Takara


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =