Acum citesti
Stealth Bomber: monstrul camuflat atinge 80 km/h

Bomber stă departe de privirea inamicului, cel puțin dacă folosești și tu haine de camuflaj atunci când pedalezi pe el. Astfel, într-o misiune secretă ai toate șansele să-ți atingi ținta, deoarece Stealth Bomber este o bicicletă electrică și pe cât de silențioasă este pe atât de rapidă poate fi, pentru a te scoate din orice încurcătură.

Revenind cu picioarele pe pământ, pot spune că acest e-bike dă naștere multor filme. Și nici nu este de mirare, dat fiind faptul că motorul de 4500 de W reușește să-i ofere o viteză de până la 80 km/h! Prea mult? Senzațiile trăite la această viteză nu vor putea fi împărtășite decât de cei care chiar au dat o tură cu aceast e-bike. Dar cel puțin avem libertatea de a ne imagina cum este.

Specificații comune cu cele ale unei biciclete, care nu transformă Stealth-ul definitiv într-un scuter electric, sunt cursa amortizoarelor, de 180 sau 200 mm pentru partea din față și 250 mm pentru partea din spate. Angrenajul provine de la Suntour și conține și cele nouă rapoarte ale e-bike-ului, acționabile printr-o manetă de tip GripShift. Motorul se află montat în roata de spate și va necesita doua ore pentru reîncărcare.

Greutatea lui Stealth Bomber este de 53 de kg iar prețul de aproximativ 10.000$. Din experiența personală îți pot spune că astfel de e-bike-uri cu motoare mari sunt chiar distractive, mai ales la munte, însă mi-e greu să fac legătura dintre acest concept și o bicicletă, așa cum o știm cu toții. Pentru că Stealth, nu mai este de mult o bicicletă, ci este un instrument care oferă multă distracție. Cu puțin efort.

Informații complete pe stealthelectribikeusa.com.

via Stealth

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =