Acum citesti
Specialized Tricross, bicicletă de off-road excelentă pentru drumuri cu zăpadă

Versatilitatea este o trăsătură tot mai căutată de către viitorii posesori de biciclete, din rațiuni obiective și simple. Unul banal ar fi utilizarea aceleiași biciclete de-a lungul anului, caracteristică prin care am putea defini Specialized Tricross, un model pentru ciclocros cu frâne pe disc, numai bun de folosit și prin oraș când vremea devine capricioasă.

Există mai multe variante ale Tricross, dar ne oprim asupra Tricross Elite Steel Disc Triple. Denumirea de o lungime considerabilă este o înșiruire a ceea ce caracterizează modelul în cauză. Putem regăsi un cadru de oțel cu o furcă din același material, dar fabricată cu ajutorul mufelor, o pereche de frâne pe disc Avid BB5 cu rotor de 160mm și un angrenaj aparținând setului Tiagra cu care este echipată bicicleta cu 3 foi. Acesta din urmă, combinat cu cele 10 viteze ale grupului oferă o varietate mare de rapoarte care sunt utile când profilul șoselei începe să varieze.

Cele enumerate mai sus fac din acest model o bicicletă potrivită pentru multe activități, de la naveta zilnică, indiferent de anotimp, până la ture de cicloturism sau de ciclocros. Confortul asigurat de cadru este mare, chiar dacă greutatea a avut de suferit din această pricină, și se pot monta diverse accesorii, precum aripi, portbagaj sau manete de frână specifice ciclocrosului, aproape de pipă.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + three =