Acum citesti
SkirtBike ajunge și în Arad

SkirtBike este singurul eveniment destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta și nu numai, la care doamnele și domnișoarele sunt încurajate să pedaleze în ținute chic. După mai multe ediții desfășurate în mai multe orașe, a sosit timpul ca și Aradul să îmbrățișeze acest eveniment.

SkirtBike  îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.

Organizatorii acestui eveniment îşi propun ca scop principal promovarea mersului pe orice tip de bicicletă şi tragerea unui semnal de alarmă pentru autorităţiile arădene care să ducă la conştientizarea din partea acestora a nevoii de piste pentru biciclişti şi rastele pentru siguranţa bicicletelor.

Înscrierile pentru premii și tombolă se fac la această adresă sau în ziua evenimentului până la ora 11:00.

Parada biciclistelor va avea următorul traseu: Piața Avram Iancu – Palatul Administrativ – Piața Podgoria – Gara Mare CFR și retur. După promenada pe două roți toate participantele sunt invitate pe terasa KF (Piata Avram Iancu , Nr.11) la limonada și desert!

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =