Acum citesti
Simplon Cirex: 29er nou, pentru 2013

Lista producătorilor care-și prezintă noile produse pentru 2013 continuă cu Simplon. Aceștia mizează tot pe un cadru 29er, full-suspension, așa cum au procedat și ceilalți producători renumiți. De aceea, sezonul 2013 îmi inspiră o luptă aprigă pentru acoperirea acestui segment. Cirex 29 este un full suspension cu cadru realizat integral din carbon, gândit pentru competiții și care va oferi o cursă de amortizare a denivelărilor din teren, de 100 mm.

Disponibil în două culori, Cosmic Blue sau Carbon Matt, noul Cirex vine dotat standard cu un amortizor RockShox Monarch RT3, cabluri trase prin interiorul țevilor cadrului, basculă cu o lungime de 440 mm, un sistem de amortizare de tip 4 Link, un unghi al headtube-ului de 71 de grade și cel al seattube-ului de 73.5 grade.

Greutatea cadrului nu va depăși 1.860 de grame în dimsniunea M. Este clar că în România puțini vor lua acest brand în vizor la achiziționarea următorului cadru,dar este bine de știut că fanii mărcii pot opta pentru dimensiunile M, L, XL și XXL. Deci, cu cât mai înalt, cu atât mai bine, pentru că Simplon are câte o dimesiune pentru oricare dintre noi.

via Simplon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 1 =