Acum citesti
Niner Jet Carbon 2015: 29er, full-suspension, carbon

Aceste trei caracteristici sunt întrunite de noul Jet Carbon 2015, construit de Niner, un producător specializat doar în fabricarea bicicletelor cu roți de 29 de inch. Modelul de față este dedicat curselor de Cross Country, dorind să ofere un control excelent reprezentând totodată o variantă care nu cântărește foarte mult, sporindu-ți astfel performanțele. În princpiu, reușește să îmbine aceste carcateristici, datorită cu triunghiul anterior construit din carbon împreună cu suspensia care acceptă oricâte abuzuri, conform producătorului. Triunghiul posterior al cadrului este însă construit din aluminiu.

niner-jet-carbon-2015-1

Cadrul este compatibil cu furci de 100 sau 120mm, iar suspensia este gândită pentru utilizarea unui amortizor Rock Shox Monarch. Un ax în formatul 142x12mm asigură rigiditatea prinderii roții de spate, iar Bottom Bracket-ul folosește standardul PressFit 30. Cadrul este disponibil și în dimensiunea XS, o caracteristică rar întâlnită în cazul bicicletelor 29er, fiind astfel potrivită și pentru persoanele scunde.

Brad Cole rides the Niner AIR9 on the Wasatch Crest Trail

Este disponibil în două culori distincte, o combinație de roșu cu galben sau una de negru cu gri, iar cadrul separat poate fi achiziționat pentru 2.199$, cu tot cu amortizor și headset). Bineînțeles, poți achiziționa și bicicleta complet echipată, prețul de pornire pentru modelul de bază fiind de 3.299$. Modelul de top, echipat cu un sistem de transmisie 1×11 Sram X01, o furcă Rock Shox Pike RCT3 Solo Air cu o cursă de 120mm și frâne Shimano XT, costă nu mai puțin de 4.699$.

niner-jet-carbon-2015-3

via Niner

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 13 =