Acum citesti
Scott Sub: Orașul în culori

În urma colaborării pe care Scott a derulat-o cu artistul francez Grems intitulată Take art to the street, gama de biciclete urbane Sub (Speed Utility Bike) s-a ales cu un nou aspect care aduce, literalmente, o pată de culoare orașului, sau cel puțin străzilor pe care le cutreieră.

Având un design proaspăt și minimalist, biciclete Sub colorează decorul, dar sunt în același timp și un mod economic și comod de deplasare prin oraș, fie că intenționezi să ajungi la serviciu la timp, faci cumpărăturile sau doar ai chef de o plimbare.

Nu doar capitolul esteticii a fost îmbunătățit pentru acest an. Toate bicicletele Sub pot beneficia de diferite accesorii, precum aripi, portbagaje sau picior de sprijin, pentru un plus de funcționalitate în oraș. Cadrele acestor biciclete au locuri de prindere pentru accesoriile înșirate anterior, astfel încât montarea lor nu va periclita aspectul cadrului. În acest fel, montarea și demontarea lor devine o joacă de copii pe care o poți face după bunul plac și mai ales în funcție de necesitățile tale.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − ten =