Acum citesti
Scott Sub 40 Solution


Roți mari, echipare bună și un aspect care o diferențiază de restul bicicletelor. Acesta este Scott Sub 40 Solution, o bicicletă de oraș care dorește să îmbine utilul cu plăcutul. Denumirea de Sub provine de la Speed Utility Bike și descrie caracterul utilitar al acestei biciclete în oraș.



Modelul de față este entry-level în gama SUB, însă este suficient de bine echipat încât să te ajute să-ți duci la bun sfârșit toate misiunile zilnice prin oraș. Este dotată cu un set de V-Brake-uri, cu un set de aripi care te vor asigura că vei ajunge uscat la destinație în cazul în care doar carosabilul este umed (dar evident, nu plouă) și poți opta pentru kit-ul urban, care-ți va asigura un coș de mici dimensiuni montat pe portbagaj în care vei putea transporta cele necesare.


O altă veste bună este că această bicicletă nu cântărește foarte mult, ci doar 11.9 kg. Ceea ce o va face și mai manevrabilă dar în același timp vei pedala și mai ușor pe ea. Prețul este unul cât se poate de decent și nu depășește pragul de 500 de euro.


Detalii complete pe scott-sports.com.


via | Scott


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 18 =