Acum citesti
Saxonette, noile biciclete Sachs


Cu modelele Saxonette, producătorul german reînvie biciclete produse inițial în 1938. Reîntoarcerea la rădăcini dar printr-o interpretare modernă. Și anume, motorul electric. Toate bicicletele din gama Saxonette vor fi oferite doar ca e-bike-uri.

Până la prezentarea celor 14 noi modele, trebuie menționat faptul că denumriea de Saxonette este rezultatul rebranding-ului firmei Sachs, care produce biciclete de mai bine de 70 de ani.


Printre cele mai importante modele ce urmează a fi prezentate în premieră la ediția Eurobike 2011, se numără X-Road S, dotată cu un motor electric capabil să genereze 500 W. Acesta susține biciclistul la pedalat până la 20 de km/h. Ceva mai rapid este modelul X-Road 250, care te va susține până la 25 km/h. Prețul acestui model va fi de aproximativ 2.000 de euro.


Pentru publicul tânăr, Saxonette propun modelele Beast 250 și 350, indicativul referindu-se la puterea motorului. Cu o formă de cruiser, acesta a fost construit cu multă dragoste pentru detalii. Cea mai ieftină versiune pornește de la 1.890 de euro.


Printre modelele ce urmează a fi lansate anul viitor se numără DeLuxe S 350, Comfort, Beatrix, Basix, Kobold sau Backbone.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + twenty =