Acum citesti
Rotwild colaborează cu Mercedes AMG pentru a lansa noul R.X45 AMG

Așa arată un parteneriat benefic pentru ambele părți: Rotwild pune tehnologia la dispoziție, câștigând faimă prin colaborarea cu un tuner celebru, AMG, iar cei de la Mercedes adaugă o nouă bicicletă scumpă în colecție, contribuind la noul proiect la capitolul design. Rezultatul este o bicicletă cu suspensii de 150 mm, pentru all mountain, oferită la un preț prohibitiv de 6.990 euro. Dar este vorba de o ediție specială, construită într-un număr limitat, așadar va fi o piesă rară.

rotwild_rx45_amg_2014_2fr

Noul Rotwild R.X45 AMG va purta culorile clasei A 45 AMG Edition 1 și va beneficia de un cadru realizat din carbon. Mai mult decât atât, bicicleta va fi construită manual în Germania. Un oficial Mercedes a declarat că i-au ales ca parteneri pe cei de la Rotwild datorită pasiunii cu care construiesc bicicletele dar și datorită know-how-ului în domeniu. Astfel, sloganul Driving Performance, se poate aplica acum atât pentru modelele din gama AMG cât și pentru noua bicicletă R.X45 AMG.

rotwild_rx45_amg_2014_1

În ceea ce privește bicicleta de față, aceasta deschide noi drumuri pentru cei de la Rotwild, producătorul german utilizând un cadru de generație nouă pentru a crea o bicicletă cu o suspensie cât mai eficientă pe denivelări dar și la pedalare. Va fi disponibilă începând cu luna iulie a acestui an.

Informații pe larg, pe rotwild.de.

via Rotwild

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =