Acum citesti
Porție dublă de ciclism la Iași: Golden Runner-Road Grand Prix

În perioada 15-16 iunie, va avea loc Golden Runner – Road Grand Prix, competiție care va cuprinde cea de-a doua etapă din circuitul Road Grand Prix, dar care va fi compusă din două manșe, de șosea și de mountainbike. Evenimentul aduce împreună pasionații de ciclism, profesioniști și amatori cu vârste de peste 17 ani, punându-le la dispoziție cinci categorii de vârstă, și două zile pentru a-și dovedi calitățile în privința pedalatului.

road_grand_prix

Pe 15 iunie, la ora 10:00, se da startul cursei de MTB, pe traseul Bârnova – Dobrovăț – Slobozia – Dobrovăț – Bârnova, iar pe 16 iunie, la aceeași oră, participanții sunt așteptați pe Bulevardul Copou pentru circuitul de șosea. Prin intermediul acestei competiții, organizatorii doresc să încurajeze folosirea bicicletei pentru un oraş mai puţin poluat, un stil de viaţă sănătos, practicarea sportului în aer liber, promovarea pădurilor şi traseelor din jurul Iaşiului,  precum şi atragerea a cât mai mulţi amatori în acest sport.

Participanții care vor ajunge primii la linia de sosire vor fi răsplăiți cu premii în bani și produse, acestea fiind asigurate de sponsorii evenimentului: Brikston, Decathlon, Bellotto, Isostar, Ford, Dorna, Unita Turism și Puffy Pizza. Mai mult decât atât, cu sprijinul companiei Decathlon, fiecare concurent va fi automat înscris la o tombolă, în urma căreia 15 dintre bicicliști vor primi câte un ”Seat Bag Kit”.

Alexandru Ciocan, unul dintre cei mai cunoscuți rideri români, este direct implicat în acest eveniment. El este convins că “Pas cu pas, ciclismul va avea tot mai mulți adepți. Nu trebuie decât să arătăm că acest concurs merită atenția întregii țări, să-i tratăm pe participanți cu respect și sunt convins că Iașiul va deveni unul dintre orașele cheie ale ciclismului.”

Inscrierile la Golden Runner – Road Grand Prix Iasi se fac pe site-ul dedicat evenimentului, biletele putând fi ulterior achiziționate de la unul din magazinele partenere din Iași (Teo Bikes, XCycling și Davelo) sau se va achita în contul S.C. KARTEZIAN S.R.L., COD FISCAL RO 15518958, CONT IBAN RO15BTRLRONCRT00E1261902, deschis la Banca Transilvania.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt: Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, iar partenerii principali sunt Giant și Castrol. Nu în ultimul rând, Golden Runner – Road Grand Prix nu s-ar bucura de notorietate fără sprijinul partenerilor media: Radio ZU, Ziarul de Iași, Europa FM, TVR Iași, Radio HIT, News Iași, Iași Airport, FreeRider.ro, Script Media, Iași Fun, Antena Play, Ciclism.ro, WINK Public Multimedia, Zile și Nopti, InOras.ro, GSP TV, RV Company și Zumzi.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 13 =