Acum citesti
Rota, bicicleta care se înjumătățește

Un nou concept bike tocmai a fost prezentat zilele trecute. Leandro Oliveira este creatorul modelului Rota, o bicicletă cu mai multe inovații care forțează limitele proiectării. Cel mai important, Rota este o bicicletă care, din câteva mișcări, devine jumătate din cât este în mod normal.

Cadrul este împărțit în două părți, cea de față și cea de spate. Cele două sunt unite de o piesă circulară, cu filet, care se rotește și care permite părții de spate să se alinieze cu cea din față. Acest lucru este posibil și mulțumită furcii de față cu un singur braț. Odată suprapuse cele două părți, ghidonul devine cel mai solid punct de sprijin. Foarte probabil, acesta va fi una dintre cele mai robuste componente ale bicicletei, întrucât va fi supus unei uzuri intense.

Deși nu este un concept care să facă pasul într-o nouă eră, Rota mai aduce încă o dată în atenția publicului larg că orașele devin tot mai aglomerate și cât de curând vom apela la biciclete în general, și la biciclete precum cea de față în special, care ocupă foarte puțin spațiu de depozitare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =