Acum citesti
Rose Root Miller și Ground Control, în noua versiune

Două noi actualizări de modele au anunțat cei de la Rose, pentru modelele Root Miller și Ground Control, de principiu, două biciclete full-suspension pentru poteci de munte care se disting prin cursa diferită a amortizoarelor.

Rose Root Miller 2020

Root Miller a fost complet reproiectată și primește un cadru nou din aluminiu, cu linii drepte și clare și cu o suspensie clasică de tip 4-Link. Amortizorul este montat acum foarte aproape de seat-tube – la verticală, fiind conectat la un link de dimensiuni mari. Amortizorul este responsabil pentru cursa de 150mm a cadrului, transformându-l pe Root Miller împreună cu geometria, într-o veritabilă bicicletă pentru off-road serios. Furca oferă de asemenea o cursă de 150mm, bicicleta rulând pe roți de 29 de inch. Din fericire, cadrul permite instalarea unui schimbător de foi, așadar poți opta fie pentru o transmisie 1x, fie pentru una 2x. Greutatea cadrului cu tot cu amortizor este de 2.950 de grame și este disponibilă în 3 culori distincte și în 4 dimensiuni. În funcție de echipare, bicicleta pornește de la 1.899 de euro pentru modelul de bază, costă 2.399 de euro pentru modelul mid-level și 3.399 de euro pentru echipare cea mai înaltă disponibilă.

Construcția basculei facilitează instalarea unei anvelope cu o lățime de până la 2.6 inch, iar suspensia promite a fi foarte sensibilă dar și confortabilă. O protecție de din material cauciucat se află montată pe chainstay, dar și pe seat stay sau pe partea din spate a down-tube-ului. Toate modelele vin livrate cu transmisie 1×12, deși cum aminteam mai devreme, se poate monta și un schimbător de foi în caz că ai nevoie de mai multe rapoarte.

În ceea ce privește geometria, toate versiunile primesc un headtube amplasat la 66 de grade și un chianstay cu o lungime de 442mm. Dimensiunea reach-ului se întinde la 420mm până la 495mm, pentru măsura cea mai mare a cadrului. Stack-ul depășește 600mm pentru toate măsurile de cadru.

Rose Ground Control 2020

Ground Control pe de altă parte este un full-suspension gândit pentru ture mai lungi, date fiind și suspensiile mai mici, de 120mm. Și aceasta rulează pe roți de 29 de inch, cu mențiunea că dimensiunea S a cadrului este livrată cu roți de 27.5 inch. Amortizorul este montat la orizontală și formează o linie draptă cu link-ul și cu top tube-ul. Astfel, se obține și un efect vizual foarte dinamic. Prețurile pornesc de la 1.699 de euro și pot ajunge la maxim 2.499 de euro, versiunea intermediară de echipare fiind oferită pentru 1.999 euro (în total, 3 versiuni). Cadrul cântărește 2.970 de grame și este dispobil în 3 culori, atât pentru transmisii 1x cât și 2x. Suspensia mizează tot pe construcția 4-Link pentru o sensibilitate crescută.

Pentru versiunea S, pot opta în special copiii cu o înălțime de maxim 1.5m. În ceea ce privește geometria, cifrele sunt ușor diferite față de Root Miller. Astfel, Ground Control are un headtube amplasat la 67 de grade și un chainstay cu o lungime de 441mm. Doar versiunea S are un chainstay mai scurt, de 424.5mm.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 3 =