Acum citesti
Noul Ground Control de la Rose, pentru All Mountain

Pentru 2015 cei de la Rose au dezvoltat un nou full-suspension, pentru All-Mountain, botezat sugestiv Ground Control. Cu suspensii de 130mm și roți de 27.5 inch, bicicleta promite un control excelent pe trasee variate de munte, mai degrabă jucăuș așa cum îl descrie producătorul, datorită unghiurilor cadrului special alese pentru a oferi o bicicletă cât mai echilibrată.

rose-ground-control-2015-1

Vor exista 3 versiuni de echipare, cu prețuri pornind de la 1.700 de euro, până la 3.200 de euro, pentru versiunea de top asupra căreia ne vom concentra în acest articol. Vestea bună este că toate versiunile împart același cadru, însă modelul de vârf are o echipare cel puțin interesantă.

rose-ground-control-2015-2

Furca Fox 32 Float cu o cursă de 130mm face parte din gama de top Kashima, iar partea frumoasă este că poți alege dintre trei variante de culori pentru stickere. Roțile provin de la DT Swiss, modelul XM 1501, anvelopele de la Continental, modelul X-King în versiunea de top Race Sport. Angrenajul Sram X9 sau schimbătorul Sram X0 pot fi de asemenea alese în culori diverse. Din același program de personalizare, fac parte atât manetele de schimbător Sram X9 cât și manșoanele Ergon GA1 Evo, un model dedicat bicicletelor de enduro pe care l-am avut și noi la test în trecut.

Chiar și culoarea cadrului poate fi aleasă după bunul plac: ai trei combinații de culori la dispoziție, pe care le poți vedea pe site-ul producătorului.

Greutatea bicicletei este de 11.8 kg, fără pedale, pentru dimensiunea medie a cadrului.

via Rose

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 13 =