Acum citesti
Noile pedale Crankbrothers Stamp 2 și 3

Crankbrothers a lansat două noi perechi de pedale-platformă, modelele Stamp 2 și 3. Acestea sunt oferite în dimensiuni diferite și sunt construite din aluminiu sau magneziu. Suprafața a fost gândită astfel încât să fie compatibilă cu majoritatea tălpilor încălțămintei moderne, americanii făcând o analiză amănunțită în acest sens. Astfel, nu sunt acoperite doar forma tălpii ci și dimensiunea acesteia, pedalele fiind compatibile cu încălțăminte de la o mărime de 37 până la 49. Modelul Stamp2 este cel mai ieftin, cu ax din oțel și platformă din aluminiu, pe când modelul Stamp3 are un corp din magneziu dar tot un ax din oțel, nu din titan așa cum probabil mulți se așteptau.

Din capul locului, poți opta fie pentru dimensiunea S a pedalei (încălțăminte de la 37 la 43), fie pentru dimensiunea L (43-49). Greutatea este de 429 de grame pentru Stamp2 în dimensiunea S și 494 grame în dimensiunea L și de 351 de grame pentru Stam3 în dimensiunea S, cu 386 de grame în dimensiunea L), o diferență de aproximativ 100 de grame.

Dată fiind diferența de greutate nu foarte mare, merită mai degrabă achiziția modelului din aluminiu care este și mai robust în situația în care lovești pedala de un obiect dur, precum o piatră: 80 de euro costă Stamp2 și 120 de euro, Stamp3. Rulmenții utilizați pentru acest model sunt de înaltă calitate, pentru a permite o rotație lină a pedalelor dar pentru a oferi și o durată de viață mare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 7 =