Acum citesti
Rollin’ Bike – de la schiță la modelul finit

Moritz Menacher este un designer german ce a decis ca lucrarea sa de diplomă să fie o bicicletă urbană care să se remarce atât prin latura practică cât și prin aspectul futurist. Iar în fotografia de mai jos, poți observa că Moritz a pus în practică eficient primele desene, dând naștere noului Rollin’ Bike.

După cum declară designer-ul, bicicleta vrea să aducă în atenția publicului o nouă perspectivă asupra pedalatului în oraș. Iar pentru că citybike-ul a devenit deja parte integrantă din viața multor oameni și-a concentrat atenția asupra unei biciclete care să fie utilă pe distanțe scurte, să fie dotată cu un antifurt integrat și mai ales să fie complet diferită de restul produselor.

Pentru a face o distincțe clară, Moritz explică cum a decis să renunțe la tubulatura clasică pentru cadru, pe care a înlocuit-o cu fâșii din aluminiu sudate, decupate întocmai precum machetele din hârtie sau din carton. Până la urmă proiectul a prins viață, iar rezultatul îl poți vedea în galeria foto de mai jos.

Cum ți se pare această bicicletă? Crezi că reprezintă o alternativă reală la bicicletele actuale? Așteptăm cu interes comentariile tale mai jos.

via Moritz Menacher

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 11 =