Acum citesti
Noul Rocky Mountain Element 2013

Rocky Mountain a prezentat noua gamă Element în versiunea 2013. Producătorul a renunțat la o foarte bună parte a modelelor cu roți de 26 de inch, mizând cu toate efectivele pe segmentul bicicletelor 29er.

De aceea, noul full suspension pentru Cross Country, cu cadru din carbon C13 Hi Modulus, va fi oferit doar în versiunea cu roți mari. Cele patru modele disponibile, vor fi primi dotări diferite, astfel încât să se muleze pe bugetele celor care vor o bicicletă high-end. Bineînțeles, aici nu discutăm de costuri mici, însă diferența dintre modelul de top și cel de intrare va fi semnificativă așa cum delcară reprezentanții brand-ului canadian, fără a face precizări suplimentare.

Modelul de top Element 29 999RSL este echipat cu o gamă de componente Sram XX și cântărește doar 10.1 kg. Element 29 970RSL are un sistem de transmisie Shimano XTR combinat cu un angrenaj Race Face Turbine și noua furcă Fox CTD (Climb, Trail, Descent). Anvelopele din echiparea lui 970RSL diferă, pe roata din față fiind instalat un Continental X-King, pe când roata din spate va găzdui o anvelopă RaceKing.

Rocky Mountain Element 29 970 BC va fi dotat cu un sistem de transmisie SLX, X9 și cu un agrenaj RaceFace Turbine pe când modelul de intrare, 950RL va miza pe un sistem de transmisie Shimano SLX, legat la același angrenaj RaceFace.

Detalii despre prețuri vor urma.

via Rocky Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =