Acum citesti
Noul Rocky Mountain Instinct MSL 2014

După ce a fost lansată anul trecut versiunea din aluminiu a modelului Instinct MSL, pentru sezonul viitor este planificată varianta cu cadru de carbon. Acesta va fi disponibil în trei versiuni distincte plus una bonus, care vor împărți același cadru, dar vor beneficia de componente diferite.

Modelul 999 MSL, pe care-l poți admira în fotografia de mai jos, va beneficia de un cadru realizat integral din carbon (Smoothwall C13 hi-modulus), cadru ce cântărește doar 2.3 kg. Celelalte două modele, 770 și 750 vor primi un triunghi posterior construit din aluminiu.

Rocky_Mountain_Instinct_MSL-2014-1

Cursa oferită de cadru va fi de 130 de mm, iar geometria va putea fi ajustată ca și la modelul lansat anul trecut, prin mutarea poziției amortizorului de spate. Astfel, pregătești bicicleta pentru terenul divers pe care vei pedala.

Pentru cei care cursa de 130 mm este insuficientă sau nesatisfăcătoare, există și o versiune specială, cu o cursă de 140 de mm, Instinct MSL 970 BC Edition (foto jos). Aceasta este construită pentru trasee mai dificile, benefiază de un ghidon mai lat, anvelope și jante mai late dar și de un chainguide. Greutatea acesteia va fi de 13.7 kg.

Rocky_Mountain_Instinct_MSL-2014

Revenind la versiunile menționate anterior, modelul MSL 999 va fi echipat cu un angrenaj Race Face, un sistem de transmisie Sram XX1, suspensii de la Fox în versiunea Factory Kashima și va avea o greutate de doar 11.3 kg, în dimensiunea M.

Instinct MSL, modelul de intrare, va fi echipat cu amortizoare Fox, roți Dt Swiss, sistem de transmisie Sram 2×10 și frâne Avid și va cântări 12.8 kg, cu 1.5 kg mai mult decât modelul de top. Prețul va fi de 4.000$, pe când versiunea de top, va costa 7.600$.

via Rocky Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 − 1 =