Acum citesti
Rock Machine Blizzard 90


All Mountain sau maraton? Cu noul Blizzard 90 de la Rock Machine, poți practica în voie ambele probe. Cadrul realizat din aluminiu 7005 oferă o rigiditate suficient de bună cadrului, astfel încât să te descurci la fel de bine pe urcări ca și pe coborâri.



Bicicleta este dotată cu furca de all mountain Fox Float ce oferă o cursă de 140 de mm și este susținută in partea posterioară de un amortizor Fox Float RP23, devenit deja legendă în rândul bicicletelor Full Suspension. Basculă oferă cu o cursă maxima de 130 de mm.


Rock Machine a dotat modelul Blizzard 90, vârf de gamă în categoria All Mountain-Maraton cu un sistem de transmisie Shimano XT. Schimbătoare, angrenaj sau pinioane, toate fac parte din aceeași linie de componente. La capitolul frâne, bicicleta stă chiar bine: te vor opri atunci când este necesar frânele Formula The One, cu discuri de 180 de mm.


Roțile provin ca set de la Fulcrum, modelul Red Metal 5. Iar dacă vine vorba de elemntele de control, atât pipa, cât și ghidonul sau tija de șa provin de la Race Face, modelul Evolve. Prețul va fi de peste 1.300 de euro.


via Rock Machine


Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =