Acum citesti
SRAM va susține evenimentele europene de enduro

Începând cu acest an, SRAM și mărcile sale își extind portofoliul de sponsorizări. Direcția? Evenimentele europene de enduro. Această nouă disciplină a mountain bike-ului devine un magnet care atrage mii de concurenți din întreaga Europă. Cele două evenimente de anvergură de pe Bătrânul Continent cu care SRAM va bate palma sunt Specialized Enduro Series (Germania) și Superenduro powered by SRAM (Italia).

După experiența de succes a evenimentului X0 Enduro powered by SRAM din cadrul Dirtmasters Festival, SRAM s-a alăturat organizatorilor primului campionat german de enduro care va include 4 etape, la Winterberg, Samerberg, Navis și Treuchtlingen. Specialized Enduro Series va debuta odată cu Dirtmasters Festival 2012, în zilele de 17 și 18 mai, acest festival fiind unul din cele mai mari de profil din Europa.

Unul dintre cele mai iubite campionate de enduro, Superenduro, se îndreaptă spre al 5-lea an de existență. Pe lângă cursele cu start în masă Supermountain, Superenduro va găzdui încă o dată Enduro Trophy of the Nations. Cu 14 etape programate, Superenduro se pregătește spre un nou sezon de răsunet.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 10 =