Acum citesti
Ritchey lansează componente ușoare pentru trail

Tom Ritchey mai aduce un omagiu trail riding-ului și lansează o nouă serie de componente pentru această activitate, care cuprinde ghidoane mai late, tije de șa mai lungi și o pipă cu rise zero.

Toate componentele sunt rezistente la zgărieturi, durabile și punctează foarte bine și la capitolul vizual. În afară de pipă, restul sunt disponibile atât în versiunea din aluminiu, cât și într-una de carbon.

Pipa WCS Trail este proiectată în special pentru mountain bike-urile care au suspensii cu o cursă cuprinsă între 5 și 6 inch. Aceasta se descurcă foarte bine în materie de rezistență și rigiditate, iar cântarul dezvăluie că are o greutate de 115 grame. Prețul recomandat de vânzare este de 97 de euro.

Tijele de șa WCS Link Trail și WCS Carbon Link Trail se fac remarcate prin greutatea mică, de 235, respectiv 181 de grame, dar și prin versatilitatea lor, fiind compatibile atât cu șeile cu șine convenționale, cât și cu sistemul Selle Italia Monolink. Prețurile pentru cele două piese sunt de 108, respectiv 250 de euro.

Cât privește ghidoanele, aici este mai mult de discutat. Ritchey a pregătit, pe de-o parte, ghidonul WCS Trail Low Rizer, cu rise de 20mm pentru versiunea de aluminiu (276 grame) și cu rise de 15mm în cazul versiunii de carbon (193 grame). Lățimea este identică pentru ambele produse, de 740mm, la fel ca și backsweep-ul de 9 grade, dar prețul diferă fiind de 82, respectiv 195 de euro.

În materie de ghidon flat, Ritchey oferă WCS Trail 2X, cu un rise de 5mm, lățime de 710mm, 180 de grame și preț de 172 de euro pentru versiunea din carbon. Cea din aluminiu este mai lată, de 720mm, cântărește 232 grame și costă 79 de euro.

Via Ritchey

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =