Acum citesti
Componente Ritchey 2012 pentru cursiere


Ritchey urmează să lanseze pentru sezonul următor, trei produse noi dedicate cursierelor. Este vorba despre o tijă de șa nouă, un ghidon și un set nou de roți.



Pipa, denumită WCS C-260 cântărește doar 100 de grame pentru dimensiunea de 100 de mm și conform celor de la Ritchey este cea mai ușoară pipă din lume construită din aluminiu. Șuruburile sunt realizate din CrMo, însă într-o dimensiune mai mică, pentru a salva greutate. Costul este de 95 de euro pentru versiunea în culoarea albă și de 110 euro pentru versiunea în culoarea neagră.



Ghidonul cu pipă integrată, WCS Mono Curve este realizat din carbon, cântărește doar 353 de grame și este oferit pentru 480 de euro. Pipa integrată are un unghi de 80 de grade iar întreg ansamblul poate fi achiziționat în dimensiunile 40, 42 și 44 de cm.



Roțile, WCS Apex Clincher se fac remarcate prin jantele aero carbon de 46 de mm ce oferă o putere de frânare foarte bună. Roata de față cântărește 643 de grame, pe când cea din spate 894 de grame. Prețul setului este de 1.350 de euro.



via Ritchey


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + nineteen =