Acum citesti
Încă două componente de trail de la Ritchey

A fi mereu în inovare este una din trăsăturile de bază ale unei companii de top și cei de la Ritchey se conformează acestei cerințe cât de bine pot. Ultima dovadă sunt cele două noi componente pentru riderii care mănâncă trail pe pâine, în speță un set de roți și o șa.

roti_ritchey_trail

Perechea de roți Trail WCS este concepută de producător să aibe o rigiditate cât mai mare, o rezistență pe măsură, dar să nu încarce cântarul excesiv de mult. În mare parte, acest echilibru fragil a fost atins mulțumită aluminiului superior folosit, deși cei de la Ritchey nu au dat detalii despre acesta și nici nu au precizat aliajul exact. Roțile sunt tubeless ready și jantele late de 21mm permit montarea oricărui tip de anvelopă, iar ca alte trăsături ale perechii de 1.574 de grame amintim butucii pentru rotoare Centerlock și diferitele tipuri de cheițe de strângere a acestora. Disponibile și în variantele pentru mountain bike-uri de 27.5 și 29 de inch, Trail WCS vor costa 599,90 euro.

sd_WCS_trail_angle

Pentru un plus de confort asezonat cu funcționalitate, Ritchey lansează șaua Trail WCS, cu un profil discret și cu un design propriu, Vector Wing, care distribuie echivalent presiunea când stai așezat pe aceasta. Marginile șeii au fost căptușite cu microfibră ce conține Kevlar, în numele unei protecții mai sănătoase, date fiind destinația componentei, și șinele sunt realizate dintr-un aliaj de crom-titan. Prețul recomandat de vânzare a fost stabilit la 109.90 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =