Acum citesti
Record de participare la Clujul Pedalează: 416 participanți

Duminica trecută a mai consemnat o reușită importantă a proiectului intitulat Clujul Pedalează. La prima etapă a acestui campionat, Etapa Napolact, nu mai puțin de 416 concurenți au luat startul.

Întrecerea s-a desfășurat în Pădurea Hoia și se pare că invitația la acest concurs a venit când nu se putea mai bine, mai precis după o iarnă care i-a cam ținut pe cicliști în casă. Numărul mare de participanți este cu atât mai impresionant cu cât cursa a fost una de cross-country, și nu un maraton.

Categoria cu cei mai mulți sportivi înscriși a fost Începători masculin, cu 100 de nume pe lista de start. Trebuie să le remarcăm și pe cele 30 de doamne și domnișoare înscrise la categoriile lor, dar să aplaudăm și cele 20 de familii înscrise la categoria aferentă (Family).

Multumiri speciale se îndraptă în direcția sponsorului principal Napolact pentru sprijinul acordat, dar și partenerilor Skoda, Compexit Trading Cluj, Infinity Trophy, Primăria Cluj, Inspectoratul de Poliție Cluj, Maros Bike, TVR Cluj, și sponsorilor Aquina, Pralina, Maratonic, Mega Print, Lornion, Prisaca Transilvană, Teatrul de Păpuși Puck și colaboratorilor Crucea Roșie și Restaurantul Shanghai.

Următorul eveniment marca „Clujul Pedalează” este Maratonul Făgetului, programat pentru 29 aprilie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − six =