Acum citesti
Rapha își mărește colecția de tricouri

Căldura este unul dintre cei mai nesuferiți companioni de drum ai unui ciclist așa că fiecare dintre noi încearcă să se ferească de aceasta. Compania Rapha, care fabrică echipament de ciclism, este foarte conștientă de acest lucru și plusează în materie de tricouri de ciclism din materiale lejere, potrivite zilelor toride de vara.

Primul dintre acestea este tricoul în ediție limitată imprimat cu drapelul Columbiei care îi omagiază pe pionierii ciclismului din această țară care au concurat în circuitul profesionist de ciclism în anii 80. Designul are la bază modelul Cafe de Colombia, principalul sponsor al columbienilor la acea vreme și câteva motive în cinstea escarabajo, termenul care înseamnă cărăbuș și cu care erau porecliți sportivi ca Luis Herrera sau Fabio Parra, cățărători foarte talentați. În plus, 5$ din prețul tricoului va merge spre fundația ciclistului Rigoberto Uran, care actualmente concurează pentru britanicii de la Sky, ce sprijină copiii defavorizați și le oferă posibilitatea de a practica ciclismul. Dintre proprietățile tricoului amintim materialul lejer care elimină transpirația, tratamentul antibacterian și banda reflectorizantă.

Alt model dedicat unui simbol din ciclism este tricoul Circle of Death, inspirat de legendarele cățărări din Munții Pirinei, cum ar fi Col d’Aubisque, Col d’Aspin, Col de Peyresourde și teribilul Col du Tourmalet. Articolul vestimentar se distinge prin aspectul vintage, dar și prin materialul al cărui scop principal este eliminarea transpirației și ventilarea cât mai bună a corpului.

Ultimul, dar nu și cel din urmă tricou este un produs în întregime dezvoltat de Rapha prin prisma materialelor folosite. Dintre trăsături subliniem lejeritatea materialului, combinată cu aceleași proprietăți de ventilare și eliminare a umezelii, confortul mai ridicat mulțumită faptului că tricoul este fabricat din mai multe fășii de material, ceea ce permite și o libertate mai mare de mișcare și fâșia laterală de material care este de fapt o plasă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + fourteen =