Acum citesti
Colecția de echipament de vară Mavic 2012

Producătorul francez de roți oferă de câțiva ani încoace niște opțiuni foarte bune când vine vorba de echipament de ciclism. Anul 2012 nu face excepție, iar Mavic a pregătit tot echipamentul necesar pentru primăvară și vară, de la pantofi de ciclism până la căști.

Colecția de șosea este împărțită în două linii: HC și Helium. HC reprezintă vârful de gamă în materie de tricouri și pantaloni de ciclism, cele două articole fiind confecționate din materiale foarte ușoare și care permit pielii să respire și umezelii să se evapore. În același timp, aceste materiale oferă protecție împotriva razelor UV și termoreglare la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius. Alte două componente ale liniei HC sunt casca Syncro, care oferă un confort ridicat prin mulțumită bureților din interior și a formei sale, și pantofii Pro Road, care cântăresc 600 de grame/pereche și au talpă de carbon.

Helium este un set de echipament de luat în seamă, mai ales dacă ești pretențios în materie de vestimentație. Atât pantalonii, cât și tricourile sunt mai ușoare decât în cazul liniei HC și mecanismul de termoreglare intervine de la 28 de grade Celsius în sus. Cele două piese sunt recomandate pentru zilele foarte călduroase. Casca asociată cu linia Helium este Plasma SRL care prezintă aceleași caracteristici ca și Syncro, dar are o formă mai aerodinamică. Pantofii Huez vin în completarea acestei game și se disting prin greutatea redusă de 400 de grame/pereche, plus alte trăsături ca și talpa de carbon și ventilația îmbunatățită.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =