Acum citesti
Noi articole Nalini: Menkar și Tucano

Căutarea și găsirea echipamentului de ciclism potrivit pentru tine nu este mereu o sarcină ușoară, mai ales din cauza existenței atât de multor opțiuni. Cu toate acestea, producătorii de top se străduiesc să mențină ștacheta ridicată, lucru pe care Nalini dorește să îl facă prin Menkar și Tucano, noile modele de tricou și pantaloni de ciclism.

Tricoul Menkar este proiectat ținând cont de caracteristicile anatomice ale toracelui și materialul ales este unul lejer, ideal pentru vară, cu proprietăți care ajută la eliminarea transpirației. Disponibil în mai multe seturi de culori și în mărimi de la S la XXXL, Menkar s-ar putea să fie tricoul care îți face vara mai suportabilă.

Pantalonii Tucano au ca principal obiectiv confortul celui care îi poartă, motiv pentru care sunt fabricați din 3 fășii ce se mulează fidel pe picioare și pe zona șoldurilor. Materialul folosit pentru aceștia este Lycra Sport, iar bretelele sunt de fapt o plasă care ajută la circulația cât mai bună a aerului în zona spatelui. Tucano vor beneficia de aceleași mărimi ca și în cazul tricoului Menkar, iar culorile vor fi alb, negru, roșu, vișiniu și albastru deschis.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =