Acum citesti
Colecția de tricouri Rapha Etape

Marea Buclă se apropie și cum poate o companie din lumea ciclismului onora mai bine acest eveniment decât printr-o serie de produse dedicate competiției respective? Cei de la Rapha au deja o tradiție privind echipamentul de ciclism având ca temă o faimoasă cursă de ciclism, unul din exemple fiind articolele vestimentare în cinstea Paris-Roubaix, așa că era de așteptat ca și Turul Franței să se bucure de aceeași onoare.

Pentru setul de tricouri Etape, Rapha a colaborat cu Amaury Sport Organisation, societatea de organizare a Turului Franței. Astfel, cele două modele, Etape Acte I și Etape Acte II, sunt dedicate unor cicliști mai puțin cunoscuți, dar nu mai puțin talentați. Thierry Claveyrolat și Robert Millar au fost doi dintre cei mai buni cățărători din Marea Buclă, primul câștigând tricoul alb cu buline roșii în 1990 și celălalt fiind primul britanic care a câștigat o etapă în această cursă și același tricou în 1984. Unul a câștigat etape de munte în Alpi, pe când altul în Pirinei, cele două lanțuri muntoase fiind scena de desfășurare a celor mai încinse momente ale Turului de-a lungul vremii.

Ambele tricouri sunt inspirate după echipamentul formațiilor sub a căror culori au evoluat cei doi, R.M.O. și Peugeot, și sunt confecționate din materiale lejere de vară, cu fermoar complet.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =