Acum citesti
Pure Bros – purist și rafinat

Pure Bros este un mic constructor de biciclete, cu sediul în Germania. Completarea denumirii brand-ului, Finest Limited Cycles, exprimă exact starea de spirit a celor implicați în acest proiect: au în gamă doar două modelele de biciclete, le construiesc la comandă și investesc foarte multă pasiune în realizarea acestora.

Și nu este de mirare, deoarece o simplă privire aruncată asupra detaliilor cadrului ne comunică multe despre produsul finit: atenție mare la detalii, reflectată atât prin calitatea vopselei dar mai ales prin calitatea sudurilor, completate de calitatea configurației de componente. Roțile sunt realizate tot de către Pure Bros și beneficiază de butuci cu flanșe înalte și de jante cu profil înalt.

Angrenajul provine de la Sram, modelul S100, cu o foaie de 48 de dinți. Aceasta este conectată la un pinion White Industries ENO cu 18 dinți și 3 clicheți. Chiar dacă este vorba de o bicicletă fixie, pe noul Pure Bros regăsim un set de frâne Sram Apex, cu dublu pivot și saboți Swissstop. Manetele de frână sunt un set de Kore Palmster.

Cadrul este disponibil în cinci dimensiuni distincte, iar greutatea bicicletei este de doar 8.8 kg.

Detalii complete poți găsi pe finest-limited-cycles.com.

via Pure Bros

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =