Acum citesti
Pedego Classic Cruiser 2010

Cine a spus ca e-bike-urile trebuie sa fie neaparat dotate cu roti mari de 28″ si echipare pentru oras? Odata cu trecerea timpului avanseaza si tehnologia bicicletelor electrice, astfel incat aceasta poate fi acum usor adaptata oricarui model de bicicleta. Asa a luat nastere compania Pedego, devenita intr-un timp foarte scurt renumita in Statele Unite ale Americii pentru cruiserele electrice pe care le produce.

Unul dintre cele mai vandute modele este Pedego Classic Comfort Cruiser, o bicicleta care ne aminteste prin forma sa de „beach-cruisers”. Faptul ca acestei biciclete i s-a imputat un sistem de angrenare electric pentru a fi transformata in e-bike, nu i-a adus nicicum daune de imagine. Acumulatorii sunt plasati pe portbagajul in spate al bicicletei iar butucul rotii, de dimensiuni generoase, trece neobservat pentru un ochi neavizat.

Motorul dezvolta o putere de 500 de Wati iar bateriile sunt Li-Ion dar cu o greutate redusa. Viteza maxima pe care o poate atinge acest e-bike este de 32 km/h in conditiile in care autonomia este suficienta pentru a parcurge intre 24 si 48 de km. Autonomia depinde in mod cert de viteza cu care utilizatorul se deplaseaza.

Franele sunt Avid BB-7 si promit opriri eficiente chiar si de la viteza maxima. Nu ca aceasta ar fi atat de mare…

E-bike-ul este dotat si cu indicator pentru consumul de energie si este montat pe ghidon. Garantia oferita de producator pentru acest e-bike este de 1 an.

via | Pedego

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =