Acum citesti
NS Core 3 2011


Într-o singură frază, NS Core 3 2011 merită a fi descrisă ca o bicicletă oldschool pentru freeride. De ce oldschool? Pentru că se folosește de vechea școală în materie de cadre pentru munte utilizând pentru realizarea cadrului tubing din CrMo. Cromul este responsabil pentru o rezistență foarte mare a cadrului, mai ales că această bicicletă nu va vedea doar plimbări prin parc, ci trasee serioase de freeride. Ca să nu mai vorbim de jump-uri…



Amintește mult de bicicletele de dual slalom de acum câțiva ani iar geometria cadrului a fost gândită pentru stabilitate mare pe coborâri, având un centru de greutate coborât și o basculă foarte scurtă.


Dacă facem referire la echipare, aceasta continuă linia oldschool descrisă mai devreme. Nu există nimic hidraulic montat pe această bicicletă. Chiar și frânele pe disc ce provin de la Tektro sunt acționate mecanic și beneficiază de discuri mari pentru reprize de frânare foarte bune. Furca este un Sr Suntour Duro DJ cu o cursă de 130 de mm iar angrenajul Truvativ Ruktion cu două foi, de 24 respectiv 36 de dinți.


Schimbătoarele sunt entry- spre mid-level, pentru schimbarea foilor fiind responsabil un Sram X.3 iar pentru pinioane un Sram SX4. Anvelopele care-ți vor asigura o aderență sporită pe teren dificil provin de la Kenda, modelul Kinetics într-un format generos, de 26 x 2.35. Nu cântărește puțin cu cele 17 kg ale sale, dar cine are nevoie de greutate redusă pe traseele nebune de freeride?


via | Ns Bikes


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + ten =