Acum citesti
Propain Yuma: bicicletă de freeride cu roți de 24 de inch

Cei de la Propain propun un full suspension pentru cei tineri, construind astfel o bicicletă în jurul unui set de roți cu un diametru mai mic, mai precis de 24 de inch. Concepută pentru Gravity, noua Yuma va avea suspensii de 140 de mm și este recomandată pentru copiii care au o înălțime de peste 1.35m.

propain_yuma_2014_1fr

Vine echipată cu o furcă Rock Shox Sektor RL Solo Air și cu un amortizor Rock Shox Monarch R. Din echipare mai pot fi amintite frânele Avid Elixir 1 sau schimbătorul Sram X7. Bicicleta va fi dotată cu o casetă de 8 pinioane.

propain_yuma_2014_2

Tija de ghidon este scurtă, astfel încât bicicleta să fie cât mai manevrabilă pe traseu. În ceea ce privește cadrul construit cu țevi din aluminiu 6061, acesta va fi disponibil doar în dimensiunea XS. Costul bicicletei va fi de 1.599 euro, iar cei care vor perfomanțe crescute, pot apela la pachetul Growing Up, ce vine cu un amoritzor Monarch R cu o cursă de 150 de mm sau cu un set de roți Sixpack Mayhem, cu un diametru de 26 de inch.

propain_yuma_2014_3

Noul Yuma poate fi comandat începând cu luna iunie, iar sloganul care reprezintă această bicicletă chiar merită menționat: Sponsored by Daddy, powered by PROPAIN.

propain_yuma_2014_4

Alte detalii, pe propain-bikes.com.

via Propain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 2 =