Acum citesti
Rocky Mountain Vertex 29er


Trebuie să recunoști că noul 29er de la Rocky Mountain, modelul Vertex, este una din aparițiile marcante ale acestui sezon. Pornind de la forma cadrului, foarte elegantă cu țevile triunghiului posterior subțiri, continuând cu țeava șeii ușor arcuită și terminând cu paintwork-ul compus din două culori contrastante, roșu și negru, totul se îmbină armonios într-un produs ce exprimă premium.

Interesant este faptul că cei de la Rocky Mountain oferă modelul pentru Cross Country Race doar în versiunea 29er, nu și cu roți 26. Dar ne promit că noul 29er păstrează agilitatea modelului cu roți mai mici. Geometria este compactă cu o basculă scurtă și cu un Bottom Bracket de tip Press Fit BB92.


Rigiditatea pentru partea posterioară este asigurată de axul 142×12 mm thru axle iar prinderea frânei se face după standardul IS, considerat de cei de la Rocky Mountain soluția care adaugă cele mai puține grame unui cadru. Pe cadru vei regăsi și mai multe protecții, menite să țină departe pietrele care pot sări de pe traseu. Nu au ignorat nici distanța roții din spate față de țevile inferioare ale basculei: există suficient spațiu ce permite noroiului prins de roată să treacă nestigherit.


Este disponibil în 4 dimensiuni diferite, de la 15.5 inci până la 20 inci.


via Rocky Mountain


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 5 =