Acum citesti
Noul Niner Jet9 2014 în culoarea portocalie

Niner anunță lansarea noului full suspension Jet 9 Carbon, în culoarea portocalie, o bicicletă dedicată concursurilor de XC sau Maraton dar și pentru iubitorii de trasee de munte. În acest sens, bicicleta a fost echipată cu suspensii de 100 de mm, frâne potente Sram Elixir 9 Trail, un sistem de transmisie Sram X01, cu 1 foaie și 11 pinioane dar și cu anvelope în dimensiuni diferite, cea de față având o lățime de 2.4 inch (Schwalbe Rapid Rob Evo), iar cea de spate, o lățime de 2.25 (Schwalbe Racing Ralph Evo).

niner_jet_9_2014_1

Roțile sunt un set de Notubes, cu ax de 15 mm pe butucul roții de față și cu unul de 12 x 135mm pe butucul roții de spate. Acest model, în versiunea 4-Star, va reprezenta modelul de vârf al gamei Jet9, doritorii mai putând opta pentru alte două echipări (mai slabe) sau doar pentru cadru. Însă toate modelele seriei vor beneficia de suspensia CVA dezvoltată de Niner, care a fost gândită pentru a funcționa perfect cu amortizorul Fox Float CTD Evolution, dar și de un cadru contruit din carbon.

niner_jet_9_2014_2

Pe lângă cele trei versiuni de echipare, ai și trei culori dintre care poți alege: gri, roși sau portocaliu. Prețul cadrului este de 2.299$, pe când cel al bicicletei de top, de 4.699$.

niner_jet_9_2014_3

Niner au anunțat și o nouă foaie care funcționează cu casetele de 10 sau 11 pinioane. A fost botezată Ringalicious, este construită CNC și funcționează și cu sistemele de transmisie singlespeed, dacă este nevoie.

niner_ringalicious_2014

Pentru moment, este oferită doar în versiunea cu 32 de dinți, iar greutatea acesteia este de 43 de grame. Prețul ar urma să fie de 55$.

via Niner

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − seven =