Acum citesti
Noul GT La Bomba 2011

GT prezinta un nou model de gravity : La Bomba 2011. Oferit in culoarea Safety Orange, acesta este disponibil in dimensiunea Medium si Large iar unghiurile sunt gandite pentru probele de Dual Slalom. Cu ce vine nou in segment modelul la Bomba? O forma a cadrului care aduce un pic cu vechiul Santa Cruz Jackal, hidroformat si foarte rezistent. Este realizat din aluminiu 6061 T6, are un head tube conic si foarte important, urechile acestuia pot fi inlocuite.


De amortizarea socurilor se ocupa o furca Rock Shox Recon Silver R cu o cursa de 100 de mm ce poate fi extinsa pina la 120 de mm. Amortizarea se face pe arc, axul este un 20×110 mm pe sistem Maxle si are rebound-ul ajustabil.


Schimbatorul spate provine de la Sram si este un model aflat in fruntea ierarhiei : X.9. Acesta este conectat la un shifter Sram X.7. Anvelopele aflate in dotarea GT-ului La Bomba provin de la Maxxis, modelul Highroller in format 26 x 2.35. Despre greutatea acestui nou model nu ni se ofera pe moment niciun indiciu.


via | GT


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =