Acum citesti
Noua furcă X-Fusion Velvet RL


Încetul cu încetul cei de la X-Fusion și-au croit drum spre crearea unui renume în industria suspensiilor pentru biciclete. Dacă în urmă cu câțiva ani, nu erau decât anonimi care veneau cu o alternativă la brandurile cunoscute, astăzi aceștia deja încheie contracte cu marii producători de biciclete pentru a le livra produsele sale.


Bineînțeles că suspensiile celor de la X-Fusion nu se vor regăsi doar ca dotare standard pe unele biciclete, ci pot fi achiziționate și separat.  Iar producătorul cu sediul în California a depus eforturi mari pentru a îmbunătăți calitatea produselor oferite.



Este cazul furcii X-Fusion Velvet RL, oferită pentru Cross Country și poteci cu o greutate redusă de 1.5 kg. Partea interesantă este că deși cântărește destul de puțin, poate oferi patru curse de amortizare distincte: 80 mm, 100 mm, 120 mm și 130 mm. Ceea ce ne duce cu gândul la faptul că tot sistemul din interior este bine gândit și în plus, realizat din materiale ușoare.


Funcționează cu ajutorul unui cartuș de aer, este dotată cu Lock-Out, cu reglaj pentru viteza revenirii  și are brațe inferioare din aluminiu, cu o grosime de 32 de mm. Poate fi de asemenea comandată cu ax clasic de 9 mm sau cu X-15 Quick Release (oferit de Syntace).


Informații complete despre această furcă găsești chiar pe site-ul producătorului la adresa x-fusion-shox.com.


via X-Fusion


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − two =