Acum citesti
E-bike pentru Trekking Haibike


Haibike lansează un nou model de bicicletă electrică, de data aceasta pentru un segment foarte puțin acoperit și anume cel de Trekking. Sub denumirea de eQ Xduro, noul model poate fi achiziționat de către cei pasionați de distanțele lungi pe șosea, dar și pentru zone de off road ușor.



În aceste condiții, sistemul de susținere electrică la pedalat a noului Haibike poate căpăta sens, deoarece eQ Xduro va fi utilizat în mod normal pentru distanțele foarte lungi. Astfel, secțiunile traseului cu o pantă foarte înclinată pot fi depășite cu mai puțin efort.


Responsabil pentru propulsie este motorul Bosch, amplasat central, care dezvoltă o putere de 250 W. Funcționează cu ajutorul acumulatorilor Litium-Ion  iar pe ghidon vei regăsi un display care-ți oferă cele mai importante informații de pe traseul parcurs. Cadrul lui eQ Xduro este realizat din aluminiu 6061 iar echiparea transmisiei provine de la Sram: Dual Drive combinat cu X.9. În total, sunt oferite 27 de viteze.


Frânele provin de la Tektro, modelul Volans hidraulice pe disc, iar înălțimea cadrului poate fi comandată în mărimile 48, 52, 56 și 60 cm.  Masa totală a bicicletei nu este deloc neglijabilă, însă cele 22.6 kg vor fi compensate din plin de susținerea electrică la pedalare. Prețul? 2.799 euro, disponibil imediat.


via HaiBike.de


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + eight =