Acum citesti
Noi modele Merida pentru 2013

noutati_eurobike

Bicicletele full suspension stau anul viitor în centrul atenției. Merida a pregătit nu mai puțin de 4 astfel de modele, fiecare proiectate pentru discipline diferite.

Merida Big 99 va fi livrat cu un triunghi anterior al cadrului, realizat din carbon și cu o basculă din aluminiu. 29er-ul va fi disponibil și în versiunea cu cadru realizat integral din aluminiu, iar echiparea va diferi în funcție de model și bineînțeles, de preț. Suspensiile vor fi de 100 de mm.

Trecând mai departe și adaugând 40 de mm suspensiei, putem admira noul One Forty, bicicleta de All Mountain a celor de la Merida. Liniile cadrului sunt inspirate din modelul mai jos plasat în gamă, One Twenty, dar suspensiile de 140 de mm promit să asigure reprize de amortizare pe măsură. Va fi disponibilă în două versiuni de echipare, 1500 D și 900 D.

Cu încă 20 de mm în plus adăugați suspensiei, vei putea opta pentru noul model de enduro, botezat simplu One Sixty. Cu o cursă de amortizare de 160 de mm, noul model va beneficia de o prindere ISCG pentru chain guide, frâne cu discuri de 180 mm, amortizoare Fox și sistem de transmisie 2×10 de la Shimano.

Nu în ultimul rând, trebuie să precizăm că Merida renunță la denumirea de UMF și va denumi noul model pentru Freeride, Merida Freddy. Noua bicicletă va fi dotată cu suspensii de 180 de mm, iar unghiurile cadrului vor fi perfect adaptate traseelor extreme.

Tind să cred că taiwanezii au făcut o treabă bună cu modelul Freddy, dat fiind faptul că am avut ocazia să pedalez pe acest model în cadrul Eurobike, prima impresie fiind una pozitivă.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 6 =