Acum citesti
NiteRider Solas te face văzut noaptea

Alegerea unui stop performant pentru bicicleta ta este foarte importantă, mai ales că acesta are sarcina vitală de a le atrage atenția celorlalți participanți la traficul nocturn că te afli și tu pe șosea. Solas, modelul celor de la NiteRider, este un stop mic, dar puternic, el generând o lumină de 2 wați, arhisuficientă pentru a-ți sublinia prezența pe drum.

Cum ziceam, lumina generată este puternică, iar în plus Solas are 4 moduri de funcționare, două cu lumină constantă și două cu intermitentă. Există și modul pentru mers în grup, adică puterea stopului este mai mică, pentru a nu-i incomoda vizual pe ceilalți bicicliști alături de care rulezi. Încă un avantaj al lui Solas este faptul că se reîncarcă prin USB.

Durata de funcționare în urma unui ciclu complet de încărcare este de 36 de ore când selectezi lumina constantă și de joasă putere, 4 ore și 30 de minute când este constantă și de putere înaltă, 18 ore dacă dorești ca lumina să fie intermitentă și de intensitate medie și de 7 ore pentru lumină întermitentă puternică. În prețul de 45$ mai sunt incluse și cablul USB, două sisteme de prindere, unul pentru tija de șa și unul pentru triunghiul posterior al cadrului, dar și unul pentru atașarea lui Solas de ghizodan/geantă ori cureaua acesteia.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 8 =