Acum citesti
Lumina din craniu: Skully K2

Firma Skully, care a reușit să se evidențieze prin stopurile și farurile de bicicletă în formă de craniu, plusează și prezintă K2, un model care nu doar că are forma consacrată, dar și emite o lumină puternică.

K2 este disponibil în două versiuni, S-L 126B și S-L 126S, care diferă doar ca putere. Prima, care funcționează cu 3 bateri AAA, emite o lumină de 1 watt, timp de 8 ore dacă este constantă și timp de 40 de ore dacă este intermitentă, pe când cealaltă generează o putere de 1,5 wați. În cazul acesteia, pentru că este alimentată de un acumulator reîncărcabil prin USB, există două nivele de putere, înaltă (high) și scăzută (low), cu o durată de funcționare de la 5 la 110 ore.

În ceea ce privește luminozitatea, K2 se descurcă bine pentru un craniu în miniatură. 126S generează 152 de lumeni, iar 126B 122 de lumeni. Pornirea se face apăsând pe nasul micii figurine, dar un detaliu îi va încânta pe bicicliștii fundamentaliști în ale ecologiei, și anume că în partea superioară K2 are un panou solar. Mai multe detalii poți găsi pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =