Acum citesti
MTB entry level de la Bianchi: Bikemotard

Producători premium de dimensiunile celor de la Bianchi au în gama de biciclete și modele entry-level. Dacă mountainbike-urile pot fi considerate o noutate în gama sa de biciclete, acest model entry-level deschide noi oportunități pentru fanii mărcii care nu dețin bugete foarte mari.

Lansat în urmă cu un sezon, bicicleta a rămas neschimbată din punct de vedere al echipării sau aspectului. Ce oferă modelul Bikemotard pentru aproximativ 400 de euro? Pe lângă notorietatea brand-ului marcat pe cadru și un aspect atractiv datorită combinației de culori negru-roșu, ai la dispoziție o furcă modestă, Suntour SF 8 cu o cursă de doar 63 de mm. Sistemul de transmisie provine de la Shimano, din gama entry și reprezintă un mix între componente Altus și Non Series.

Frânele pentru care cei de la Bianchi au optat sunt livrate de Tektro, modelul Novela, mecanice pe disc în echipă cu V-brake-ul montat pe bascula cadrului care acționează asupra roții din spate. Bikemotard poate fi achiziționat în 4 dimensiuni ale cadrului și într-o singură culoare: negru.

Alte informașii pe bianchi.com.

Vezi Comentarii (3)
  • Bicicleta asta e facuta in bataie de joc. La banii aia , mai pui cateva zeci de lei si optezi pentru un focus whistler care e cu mult peste aceasta bicicleta. 1700 ron pentru ce ? doar pentru ca scrie Bianchi pe cadru ?

  • Decat FOCUS sau Made in Germany mai bine direct de la sursa si fara eticheta sau TVA, adica Made in Taiwan. Oricum mi se pare chiar fainuta bicicleta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =