Acum citesti
Mountain Cycle se întoarce


Lansat în urmă cu 20 de ani în Statele Unite ale Americii Mountain Cycle se întoarce pe piață cu modele noi, mult mai atractive iar pe alocuri, inovative.



Cel mai important model al producătorului este San Andreas 2.0, un full suspension pentru poteci și all mountain. Cadrul este realizat din aluminiu cu țevi hidroformate, basculă asimetrică asemenea motocicletelor pentru o mai bună rigiditate și stabilitate, componente CNC, ax Syntace X12 pentru roata din spate și nu în ultimul rând, echipare cu noile cuvete Cane Creek al căror unghi este reglabil.


Sistemul de amortizare al basculei este construit cu un singur pivot, deoarece este mai ușor, mai simplu dar cu toate acestea și mai rigid. Bottom Bracket-ul cât și pivotul sunt realizate dintr-o singură piesă CNC, rezultând o performanță crescută pe traseu.


Furca provine de la producătorul italian Marzocchi și este modelul 55 TST Micro cu gât conic. Frânele provin de la Avid, modelul Elixir CR cu disc de 185 pentru partea anterioară a bicicletei și cu disc de 160 de mm pentru cea posterioară. În rest, partea de transmisie este asigurată cu ajutorul componentelor Shimano, gamele SLX și XT iar anvelopele sunt binecunoscutele Kenda Nevergal cu o lățime generoasă de 2.3 și cu margine din kevlar pentru o greutate scăzută.


Informații complete despre noile modele Mountain Cycle găsești pe site-ul producătorului, la adresa mountaincycle.com.


via Mountain Cycle



Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − one =