Acum citesti
Dahon Vector X20 – Top Level


Cei excentrici pot deține acum o bicicletă pliabilă pe măsura pretențiilor. Propunerea o face Dahon, prin modelul Vector X20 2011, aceasta înlocuind vechiul model Mu EX. Dotată cu roți de 20 inci și cu un cadru hidroformat este una din bicicletele hotărâte să atragă priviri.



Noul cadru a fost proiectat pentru o durabilitate mai mare, fiind în același timp mult mai rigid. Secretul constă în țevile de dimensiuni ceva mai mari și în ranforsarea unor zone cheie ale cadrului. Cu o greutate de doar 9.2 kg nu-ți va fi deloc greu s-o transporți cu tine, oriunde te-ai deplasa.


Vector X20 excelează și la capitolul roți, fiind echipat cu cel mai ușor set disponibil în dimensiunea 20 inci: Kinetix Pro. De la același producător provin și frânele de tip V-Brake dar și ghidonul. Componentele Sram sunt prezente pentru a asigura o transmsie perfect echilibrată cu 20 de viteze.


Este disponibilă doar în combinația de roșu cu negru la un preț de aproximativ 2.500 de euro. Informații pe larg despre acest model, dar și despre altele din gama Vector, pe dahon.com.


via Dahon


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − three =