Acum citesti
Mini E-bike din Elveția


Aceasta este o minibicicletă electrică, inspirată din briceagul Swiss Army. Dimensiunile sale sunt grăitoare în acest sens: lungime de 139 cm și o înălțime de 101 cm. Este dotată cu un motor electric de 250 W care te va asista la pedalat prin oraș, pe distanțe relativ scurte.



Raportând dimensiunile minuscule la greutate, avem un șoc: Voltitude cântărește puțin peste 22 de kg, fapt ce o face dificil de transportat atunci când este pliată. Îți va răpi aproximativ 4 ore din timpul tău prețios, până ce acumulatorii vor fi complet încărcați. Iar după primii 20 de km de pedalat asistat este posibil să fi nevoit să te intorci s-o reîncarci sau pur și simplu să pedalezi cu propriile-ți forțe. În cel mai bun caz, Voltitude te poate asista pe o distanță de maxim 40 de km.


Iubitorii de viteză se vor putea delecta pe noua Voltitude până la 25 km/h, după care doar o pantă abruptă îi mai poate ajută să ia viteză. Iar asta este ușor de dedus dacă luăm în calcul dimensiunile mici ale brațelor angrenajului. Cel mai probabil, această bicicletă va fi utilizată de bunicuțe sau de femeile casnice din Elveția, care nu-și vor face niciodată astfel de griji inutile.


Dacă simți o atracție pentru această bicicletă, intră pe voltitude.com și plasează-ți comanda. Bicicleta electrică va fi livrată în toată lumea începând cu vara 2011, însă producătorul nu ne spune nimic despre preț.


via Voltitude


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =