Acum citesti
Marea Bicicleală mobilizează orașul Galați

Clubul de Ciclism Galați a reușit duminică să scoată din nou în stradă, la cea de-a doua ediție a evenimentului Marea Bicicleală aproximativ 100 de bicicliști de toate vârstele. La această întâlnire pe două roți au fost prezenți deopotrivă fete, băieți, copii și ceva oameni mai în vârstă.

Acțiunea a fost promovată prin împărțirea de pliante în zonele aglomerate, dar și prin intermediul internetului, mai ales pe site-ul și forumul clubului și pe pagina de Facebook.

Locul de întâlnire al bicicliștilor a fost Faleza Dunării – zona Elice. După câteva ședințe foto, grupul a pornit la drum. Plimbarea s-a desfășurat pe arterele principale ale orașului și a însumat în jur de 15 kilometri. Scopul acestui eveniment a fost promovarea sportului pe două roți, dar și atragerea atenției autorităților că bicicliștii nu sunt niște personaje sporadice. Marea Bicicleală s-a încheiat cu promisiunea participanților de a se reîntâlni în scurt timp pentru încă o sesiune de  plimbare în grup.

Vezi Comentarii (2)
  • Ma numesc Viorel si as vrea sa particip si eu la asemenea evenimente dar nu stiu cum sa aflu de ele.Eu lucrez in ture si nu am timp sa caut informatii. Sunt biciclist si daca puteti sa-mi trimiteti un email cind aveti asemenea evenimente.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 4 =