Acum citesti
Mobilizare biciclistă în Galați

În Galați au avut loc două evenimente organizate de Clubul de Ciclism Galați cu ocazia Zilei fără Mașini 2012 și a Săptămânii Mobilității.

În data de 22 septembrie a avut loc Dunărea Galați MTB Race, un mini concurs de mountain bike ce s-a desfășurat în păduricea de lângă Stadionul Dunărea. Înscrierea nu a necesitat taxă cu toate că au fost acordate diplome și medalii pentru fiecare categorie de participanți.

Vremea ploioasă de vineri a făcut ca cei care și-ar fi dorit să participe să renunțe la cursă de frica înnămolirii. Din fericire pentru cei prezenți, traseul s-a aflat în condiții optime de concurs. La start s-au alinitat 21 de concurenți de toate vârstele, inclusiv două reprezentate ale sexului frumos. George Calinovschi, președintele Clubului de Ciclism Galați, comentează pe marginea evenimentului din weekend-ul trecut:

Ne dorim să aducem în acest fel cât mai mulți gălățeni la linia de start. Traseul ales a fost unul de dificultate medie și faptul că are o lungime de doar un kilometru a fost spre deliciul publicului care a putut observa concurenții pe traseu. Duminică, 23 septembrie, am sărbătorit un an de la prima ediție a Marea Bicicleală pe care a organizat-o asociația noastră. Au fost prezenți pentru a pedala pe strazile orașului aproximativ 170 de bicicliști în acest an. Ne-am deplasat linistiți însoțiti de mașina de Poliție, evitând astfel unele incidente ce s-ar fi putut ivi din cauza blocării traficului. Multă lume a fost fericită și deja am primit întrebari privind organizarea următoarei ediții.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 2 =