Acum citesti
Magura MT8 Informații complete


Noua vedetă a celor de la Magura poartă denumriea de MT8 și se anunță a fi cea mai avansată, cea mai eficientă și cea mai ușoară frână pe care omenirea a avut-o în mâini până în prezent. Alături de aceasta vor exista și modele mai jos plasate în gama, pe care și le vor putea permite și riderii cu bugete reduse. Ceea ce nu poate fi decât o veste bună, deoarece modelele MT6, MT4 și MT2 sunt derivate din modelul de top MT8.



Magura MT8 cântărește 279 de grame (mai ușor decât Sram XX sau Formula R1!), MT6 – 310 grame, MT4 – 330 grame iar MT2 – 345 grame. Diferă materialele din care sunt realizate, posibilitățile de reglare și bineînțeles prețul. Astfel, cel mai ieftin model din gamă, Magura MT2 va fi oferit pentru 120 de euro, iar frâna de top-level, MT8, la un preț de 370 de euro.



Câteva din tehnologiile prezente pe gama MT : Anti-Squeal, se referă la utilizarea unor materiale specifice pentru disc și plăcuțele de frână, astfel încât zgomotul produs la frânare să fie redus cât mai aproape de zero.


Anti-Drag este o tehnologie ce permite frânei să funcționeze eficient chiar și în condiții de temperatură foarte scăzută. Astfel, indiferent de temperatură sau condiții meteo, pistoanele se vor retrage la fel de repede atunci când iei mâna de pe maneta de frână.


Anti-Heat este sistemul responsabil pentru disiparea rapidă a căldurii. Noile Magura MT vor funcționa în continuare cu ulei mineral și vor beneficia de o garanție de 5 ani.


Modelele MT vor fi disponibile pe piață până cel târziu în luna iunie a acestui an, cu excepția modelului entry-level, Magura MT2, care va fi disponibil după Eurobike-ul din luna Septembrie.


via | Magura


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 5 =