Acum citesti
Magura Trail MT Carbon: 4 + 2 pistoane în etrieri

Magura anunță lansarea unui nou set de frâne, care urma să combine calitățile frânelor MT7, cu cele ale modelului MT8. Altfel spus, un crossover între o frână de downhill și una de cross-country. Dar fiind faptul că segmentele sunt atât de diferite, este posibil așa ceva? Aparent da!

magura-mt-carbon-1

Noua abordare sună așa: construim un set de frâne care va avea un etrier pentru roata de față cu 4 pistoane și unul de spate cu două pistoane. Mai precis, cele 4 pistoane de pe MT7 și cele două pistoane de pe MT8. Greutatea însă ne lasă de înțeles că cei de la Magura chiar și-au dat interesul pentru a construi o frână consistentă, nu doar să împrumute doi etrieri diferiți pe care să-i conecteze la manetele de frână. Greutatea este un indiciu bun în acest sens, fiind cu 15% mai ușoare decât MT7, însă cu doar 5% mai grele decât MT8 Carbon. Și brusc, aceste frâne devin interesante.

magura-mt-carbon-2Maneta este construită din carbon, etrierii sunt cromați, discurile compatibile au diametre de 203, 180 și 160mm, iar prețul, din păcate, nu va fi deloc mic: 579 de euro/set.

via Magura

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − eleven =